МЕДАЛИ - насоки как да ги печелим и да се развием

Go down

МЕДАЛИ - насоки как да ги печелим и да се развием

Писане by Jus7LeTHaL on Пон Фев 01, 2016 3:17 pm

Здравейте,

Медалите в тази игра са най-важния и прекия начин за печелене на злато.
Към този етап на играта всички видове медали дават точно 5.00 злато.
По-надолу в тази тема ще опиша максимално добре всеки един от тях, и ще дам насоки кой как е най-лесно да се печели, най-рентабилен и т.н.
Вашия брой медали и текущ прогрес по тях можете да следите от Профила си.


МЕДАЛИ :

1. ТрудолюбивТова е медал, който има пряко зададено условие - работете 30 дни.
Работата, която трябва да извършвате е, да работите за нечия компания (за заплата). За съжаление работата в личните компании не се отчита в тази дейност.

2. Конгресмен


Този медал вече изисква малко по-голямо усилие.
Присъжда се за всяко ваше достигане до участие в конгрес.
За да бъдете конгресмен задължително трябва да бъдете и член на партия, а партийния президент трябва да ви излъчи за участник в партийната изборна листа.
След това ще е нужно да получите и доверието на гражданите - които да гласуват за вас за да бъдете в челните 20 позиции в края на вота.
При равенство в гласовете по-предна позиция заема този, подал молба за участие в конгреса първи при регистрациите.
Участието в конгрес разбира се носи освен позитива на медала (и лично удоволетворение) и доста отговорности, свързани с държавното управление, каквито са гласуванията на предложения и закони, от които зависи пряко играта на всички играчи в държавата.
Подробности за политическия живот ще се постарая скоро да има в специален по темата наръчник.

3. Държавен президент


Този медал, подобно на медала за конгрес, изисква дори още по-голяма политическа активност. Президента е действащата функция на държавата в тази игра. За да станете президент трябва първо да получите подкрепата на поне една от най-силните политически партии, чиито партийни президенти да издигнат кандидатурата Ви. А след това разбира се - да получите и най-голям процент на националното гласуване.
Въпросните 5 злато от медала са малка цена от това, което трябва да върши един Президент - неговите задължения са далеч по-тежки. Освен това отговорността за почти всичко пада върху него, включително и Президента е този, който решава министерския съвет.

4. Медиен магнат


Обръщам специално внимание върху този медал, понеже е един от най-масово ползваните и достиганите такива.
Медала за медиен магнат е обвързан пряко с дейността Ви в пресата. Всеки играч има свободното право да регистрира свой вестник - това струва само 2 злато и изискването към играча не е високо - едва ниво 9.
На всеки 100 абонирали се за вестника, който сте създали, играчи, вие получавате 5 злато. Това означава, че още с първите 100 абоната вие възвръщате инвестицията си.
Много играчи имат по над 400-500 абоната дори към началните етапи, което прави около 20-25 злато приходи. Което въобще не е малко.
Вестник може да създаде тук :

Начини за намиране на абонати са няколко, и са доста ефективни :
- Публикации в общите чатове (актуални съобщения) на международната, партийната и военната група. Пишете sub for sub и давате линка към вестника си. За всеки получен от друг играч абонат ще е добре да върнете въпросния абонамент и към неговия вестник, с цел все пак да си бъдете взаимно изгодни и полезни.
- Проверяването на списъка с играчи онлайн в секцията Общество -> Моята държава и пращането на писма с молба за един абонамент също е масова тактика. Съмнявам се някой да се направи на шумав и да стиска абонатите си, още повече, че е крайно вероятно и той самия да има нужда от такива.
- Публикуването на интересни статии винаги може да спечели някой абонат .... и спонсор! Wink

5. Герой на битка

Този медал също е един от най-трудните, ако не дори най-трудния.
За него е нужно да бъдете героя с най-голяма нанесена щета за определена страна в боя. За този медал обикновено конкуренцията е истински голяма, тъй като основна част от играта е боя. Добре е да имате сравнително висока сила, добър чин и струпано солидно количество енергийни добавки и базуки (или поне друг тип качествени оръжия като хеликоптери примерно), както и добре да преценявате конкуренцията в дадения бой за въпросния медал, добре да подберете страната, за която ще го гоните и прочие.
В общия случай този медал не е толкова основен за развитието на играчите поради наистина трудния начин за достигането му. Но все пак разбира се 5 злато е 5 злато.

6. Герой на съпротивата

Този медал с ръка на сърце мога да подчертая, че може би е единствения напълно нерентабилен медал.
За да получите този медал е нужно да стартирате успешно въстание (ако въстанието се провали, провален е и медала). Стартирането на въстанието коства 15 злато, което е точно три пъти повече от евентуалната печалба. Дори да кажем, че въпросното въстание осигури щета за Истински Патриот или медал за Герой на войната, то при този медал говорим за амбиция да го избием преди амбицията да спечелим.
За да може едно въстание да е успешно обикновено е добре да има доста добра и организирана подкрепа за спечелването му. Защото както споменах потушаването на въстанието не носи медал. От тази гледна точка е доста важно да се действа добре обмислено при вдигането на въстание и да имате контакт (ако не сте част) с държавната власт или поне някоя сериозна военна група и хора, които да подпомогнат боя.
Строго препоръчвам този медал да не е от целевите. Просто условията му са такива, че шансовете да бъде ползотворен (в персонален икономически план) граничат с нула.
Разбира се - наличието му си е лъскава значка в имиджа Ви на национален герой и освободител. Wink 

7. Супер войник

Медала "Супер Войник" определено е от най-редовно печелените, и печалбата му е сладка, защото е обвързана със силата.
При всяко достигане на нови 250 точки сила получавате директно медала. Лимит при който медала спира да бъде даван няма.
Ключа към печеленето му е прост, и е важен да бъде постигнат максимално бързо - ежедневно трениране (най-задължителното нещо) и възможно най-скоростно повишаване на нивото на тренировъчния лагер (малко скъпо, но напълно рентабилно и важно вложение).
Цените на лагерите са следните :
к1 - с него започваме (5т сила дневно)
к2 - 20 злато (10т сила дневно)
к3 - 70 злато (15т сила дневно)
к4 - 170 злато (20т сила дневно)
Изпълняването на дневната задача (работа и трениране) също така носи 1т сила дневно (малко, но от сърце, и ценно Smile ).

8. Обществен деец

Това е също един от основните медали, защото е обвързан с каненето на играчи, а реално това действие е с доста по-добри икономически ползи от единичното печелене на 5 злато.
Всеки поканен от Вас играч при достигане на ниво 20 Ви носи този медал. По-важната част обаче е, че освен това всеки поканен играч Ви носи и 10% от спечелените си медали и вдигане на ниво- което е дългосрочен план носи възможността за много по-голяма печалба от 5 злато.
Всяко вдигане на ниво, спечелен медал, закупено с реални пари злато зачислява 10% от стойността на тези дейности към Вас. Тоест самото достигане на поканения играч до ниво 20 вече означава 6.90 злато приход (5 от медала и 1.90 от 19те вдигнати нива). Спечелването на медал от играча носи 0.50 злато (включително ако е спечелил и той медал за обществен деец). Ако сте имали късмет да поканите някой "паралия", при закупуване на злато от неговия акаунт, отново печелите 10%.
В дългосрочен план каненето на играчи е един сигурен и доста стабилен и качествен приход. А и медала си е справедлива награда, защото именно това е пътя да се гради и печели в една държава - наличието на играчи.
Как да поканим играчи и да прибираме приходите си от тях?
Ето по този начин:
  
Ограденото в правоъгълника е Вашия личен персонален линк. Той е напълно уникален за всеки играч.
Изпращането на този линк към човек, който се регистрира в играта натискайки и влизайки в сайта й ПРЕЗ дадения линк ще го отчете за ваш реферал. С това действие ще имате и реферална връзка с него, и по гореописаните методики, ще си довличате сериозни и много добри приходи, особено ако играча се развива динамично и се задържи в играта.

9. Истински патриот

Това е най-масово гонения и печелен медал. Всеки играч, който достигне поставена "летва" от щета в полза на своята държава (тази, на която е гражданин), печели въпросния медал и комплекта от 5 злато към него.
Добре е разбира се да имате и преценка за това какъв ресурс ще е нужен да вложите за въпросната щета, тъй като понякога силата и щетите от нея, погубената енергия и нужния за възстановяването й ресурс, не винаги се оказват рентабилни. В общия случай обаче е много важно да се преследва този медал не само заради ползата от борбата за родината, но и защото златото е основен ресурс за развитие както на силата чрез повишаването на тренировъчните бази, така и икономически за създаването на компании.
Бих желал да вметна, че международните отношения в тази игра се базират много върху участието в международни съюзи. Сама държава е изключено да успее да се наложи като водеща в света, да поддържа добри и много региони и прочие. Егоизма да не се бие за съюзници понякога довежда и до обратния ефект, а без съюзници огромната част от битките са обречени на провал. От тази гледна точка, бъдете активни и когато държавните Ви съюзници имат нужда от помощ. Не се знае кога Вашата държава ще има нужда от другарско рамо Exclamation

10. Истински съюзник /True Ally/

Макар че идеята на медала е същата като тази на този за патриот, двете имат доста различни начини за постигане - целта на медала True Ally е да реализирате щета за държава, която е актуален съюзник на държавата, за която имате гражданство.
Актуалните съюзници са тези държави, с които страната Ви има актуално действащо МПП /Mutual Protection Pact/ което може да се види по всяко време от Моята държава -> Политика.

Това е единствения медал, който дава като награда 2.5 злато, а не 5.
Също така, в него се отчита САМО 50% ОТ РЕАЛИЗИРАНАТА ЗА СЪЮЗНИК ЩЕТА, тоест медала иска стойност на щети двойно по-голяма от тази, която се вижда (тоест 100.000 за първи медал, 300.000 за втори медал и т.н.)
Въпреки, че медала съпроводен пряко 1 към 1 със съответния медал за патриот е по-неизгоден, както споменах по-горе, боя в полза на съюзници е адски полезен за Вас, и за съгражданите Ви - държава без съюзници е обречена, държава която не помага на съюзниците си е орисана да няма такива, държава която е некоректен съюзник е орисана да й го орисат! alien


Надявам се темата и информацията в нея да са били полезни!
Успех в преследването на отличията ! Very Happy
avatar
Jus7LeTHaL
Admin

Брой мнения : 25
Join date : 23.01.2016
Age : 24
Местожителство : Sofia, Bulgaria

Вижте профила на потребителя http://erevollution-bg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите