МИСИИ - детайлно разяснение.

Go down

МИСИИ - детайлно разяснение.

Писане by Jus7LeTHaL on Съб Яну 23, 2016 5:08 am

Здравейте,

Тази тема е предназначена за всеки играч, искащ да разбере първите стъпки в своята игра.

За тези които желаят играта има напълно преведен на български език интерфейс. За да смените английският такъв с български, е нужно да направите следното :

  
Основното нещо, с което започва вашата игра, е изпълнението на начално зададените мисии. Към този момент те са 5 на брои, като 4 от тях са свързани с прякото развитие на акаунта, а петата - с военното развитие. Посочени четири мисии трябва да се изпълняват една след друга, в поредността показана в темата, а петата (военна) мисия може да се изпълни по всяко време успоредно с останалите 4. Бутона към мисиите се намира ето тук :


Препоръчително е да изпълнявате тези мисии преди всичко останало, а после да надграждате.


Mission 1 написа:МИСИЯ 1 : ТРЕНИРАНЕ
Силата е изключително важна, тренирай всеки ден за да я подобряваш. Тренирай за първи път, натискайки бутона за трениране в твоите тренировъчни сгради.
Награда : 5 точки сила, 1 точка опитMисия 1 очаквано е най-лесно изпълнима, като пътя на изпълнението й е елементарно :


С това си действие придобивате първите си точки сила. Самото трениране коства 10 точки енергия и дава 1 точка опит. Можете да тренирате само веднъж в рамките на деня, но за сметка на това е от изключителна важност да го правите ежедневно, защото по този начин надграждате силата на акаунта си (която е базов фактор за военната ефективност по-напред в играта), както и на всеки 250 точки сила получавате медал, който ви носи 5.00 злато.Mission 2 написа:Мисия 2: Колкото повече, толкова по-весело!
Играта е много по забавна с приятели! Запознай се с останалите играчи и бъдете част от обществото. Добави 10 играчи към приятелската си листа.

Мисия 2 не е особено сложна, колкото по-скоро трудоемка. Целта в нея е да изградите 10 приятелски контакта.
Начина да направите тези контакти е елементарен. Играчи, с които може да установите контакт може да намерите в следните секции:


Следващата стъпка е начина за изпращане на покана за приятелство. Ето го и него (кликването върху самият никнейм ви пренасочва директно към профила на даденият играч):Другата опция е да пишете в чатовете, които ви предоставя играта - "Актуални съобщения". Препоръчително е да помолите някой да Ви изпрати приятелство на английски език, понеже чата към този етап е достъпен за всички играчи от всички националности. Достатъчно би било "I need friend requests for the mission, add me please", дори и да напишете нещо не напълно граматически вярно, уверявам, че и останалите играчи толкова разбират английски Laughing  Когато поканата бъде изпратен към Вас, тя излиза ето тук :И в тази схема, бавно и славно до постигане на заветната цел и получаването на сладката награда за нея. Cool


Mission 3 написа:МИСИЯ 3 : Нахрани света
Храната е безценен продукт, и се използва винаги след работа, тренировка или битка. Построй Хранително-вкусов завод.

Така, стигаме до трета мисия, която е лесна за изпълнение, но не бихте могли да го сторите преди да съберете 10.00 злато, което в масовият случай се случва с постигането на ниво 11.
Ниво 11 не е трудно постижение, но изпълнението му изисква да се включите в битки, където с пот и кръв да си го извоювате. Smile
За тази цел, строго се препоръчва, да преминете към изпълнението на мисия 5, защото успоредно с боя, може да я завършите, като спечелите и допълнително награди. МОЛЯ, оттук скролнете надолу до самата МИСИЯ : 5. Тук ще се върнем, когато съберем 10.00 злато.

А когато го съберем : Мисията ни е да си построим (закупим) Хранително-вкусов завод. За целта :(знам, че оръжията и танковете изглеждат доста по интригуващи, но за тях ще има време също, просто по-късно Smile )

С това Мисия 3 завършва, и сладко получаваме наградата си.
ВАЖНО: Уважаеми играчи, моля прочетете упътването за компаниите преди да започнете работата си с тях!!!


Mission 4 написа:МИСИЯ 4 : Аватар
Аватара е нещото, което ще те направи отличителен спрямо другите играчи. Промени го и спечели следващата награда!

Е, стигнахме за до последната (засега) икономическа мисия, която за наше щастие е наистина елементарна.
Преди да преминем към стъпките за слагането на аватар, е нужно да си изберете сами снимката, която искате като такъв. Нейния максимален размер трябва да бъде 500Kb , и силно препоръчителен размер не по-голям от 128х128.
След като си харесате по ваш вкус подобна снимка, правим така :С обновяването на аватара мисията е изпълнена, а наградата - чакаща.


Mission 5 написа:МИСИЯ 5 : Дневна задача
Генерала винаги знае кое е най-доброто за неговата армия.Изпълни зададената от него дневна задача!

Това е доста важна задача и се надявам наистина да я четете преди да почнете да биете за опит по мисия 3. What a Face
Така, за да имате самата дневна задача, то вие трябва първо да станете част от отряда. Отряда (военната група) е свободно избираема военна единица, като отивайки на страницата, която малко по-надолу посочвам, ще можете сами да избирате отряда си (ако има наличие на избор). В случай, че такъв няма, или просто нямате претенции, бих препоръчал участието в държавният военен отряд Bulgarian Special Forces. Принципно имате и опцията да създадете такъв, но това е скъпо удоволствие, немислимо за нов играч (освен ако няма възможност да си закупи допълнително злато чрез платените опции), и при липса на колектив от хора за участието и изграждането на този отряд реално погледнато е лишено от особен смисъл (освен разбира се личното удоволетворение, което принципно е основата на играта).

Така, как се постъпва в отряд :Към тази група присъединяването е свободно, и с натискането на бутона за присъединяване - вие вече сте част от нея. rabbit
След присъединяването в отряд всеки ден (за целта на мисията ще трябва да го изпълните веднъж) ще имате дневна заповед, която представлява бойно поле, в което дадения отряд (в случая на държавния самата България) има нужда от реализиране на вашите бойни умения и щета. НЕ ВИНАГИ подобно бойно нареждане е обвързано с битка, в която България е пряк участник, защото играта е интернационална и понякога е нужно да се помага на съюзници, за да има кой да помогне и на нас един ден.
Дневната заповед се визуализира в мястото на самия военен отряд, същото което описахме как се стига по горе, и в Главната страница на играта, съответно така (за да присъства в главната страница трябва съответно първо да сте станали член на военна група):

 

Mission 6 написа:Мисия 6: Докажете се на бойното поле - нанесете 500 удара в битка, за да докажете себе си и да ставате все по-силен.
НАГРАДА : 15 сила и 10 опит

Така, това като всяка друга мисия е важна такава, но самото й изпълнение не е нещо безумно важно в началните етапи. Така или иначе мисията все някога ще бъде изпълнена, защото основното развитие идва от боя, а 500 удара при редовно водене на участие в битки се постигат за около 3 дни.
Наградата разбира се е изкушителна - 15 сила си е 15 сила, и като всяка точка сила никога не е излишна, защото това е базовата характеристика, оформяща щетите ви.


Към момента на последната актуализация, това са всички мисии. В процеса на играта разбира се не само е вероятно, а се очаква и има индикации за кодирането на нови мисии. Ще се опитвам своевременно да обновявам актуална информация за това, по модела на мисиите, описани досега.

Надявам се да е било полезно.
Винаги може да се свържете с мен на профила ми в играта Jus7LeTHaL или на skype - nosweat_bg.

Успех!
avatar
Jus7LeTHaL
Admin

Брой мнения : 25
Join date : 23.01.2016
Age : 24
Местожителство : Sofia, Bulgaria

Вижте профила на потребителя http://erevollution-bg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите