Препоръчителни ЕЖЕДНЕВНИ действия - за правилно изграждане на игровото ни геройче

Go down

Препоръчителни ЕЖЕДНЕВНИ действия - за правилно изграждане на игровото ни геройче

Писане by Jus7LeTHaL on Сря Яну 27, 2016 9:44 pm

Здравейте!

Та : както пише и в името на темата, тук в тази тема ще си позволя да задам един общ параметър от полезни ежедневни действия (повечето от които намирам за абсолютно задължителни), с чието извършване да успявате да си гарантирате качествено развитие в насоките на играта, или поне военно-икономическите такива.

Тези, които намирам за задължителни и наистина важни са следните :

Изпълнението на дневните задачи : икономическата и военната.

Изпълнението на икономическата е следната:

Действие 1 : Моите компании
- За нуждите на дневната задача това означава да се явите на работното си място, тоест където съм заградил в правоъгълник картинката по-долу,

НО е безумно важно и да работите и произвеждате и с личните си компании, които са основна, неразделна част от вашата игра и надявам се игрови график. Работата с тях ще опиша тук, но наръчник към цялостната механика на фирмите ще опиша другаде, с цел да се избегне безумното количество, необвързано пряко с темата на този.
Описано накратко : компаниите са 2 вида, добивни (житници, железни мини и мини за добив на инертни материали), и производствени (може да се каже преработвателни) - хранително-вкусови заводи, оръжейни заводи, строителни фирми.
Добивните добиват суровини и основен материал - те не изискват нищо освен въвеждането на работници, работата ви като мениджър, за да работят. Производствените от своя страна искат същото - евентуално зачислени служители, мениджърската работа, НО изискват и суровините, които добиват добивните. Съответно житниците дават суровина за храна, железните мини за оръжия, инертните материали - строителството.
Друго важно нещо е наличието на склад - в началото той е с капацитет 1000, което като за старт не е лошо, но с времето, когато имате повече фирми, производство и прочие, рано или късното нуждата от складов капацитет неминуемо ще се увеличи.

Как протича производствения процес.
1. Работите с добивните фирми - ако имате служители, въвеждате ги в поле 2, като натискате просто на празната иконка на човече. След това, давате тикче и за работата ви като мениджър, в поле номер 2. Когато сте задали смятания от вас за правилен и рационален работен процес, натискате показания по-долу в картинката бутон Стартирай производство, и да - добивате. Поле 3 ви дава количеството продукция за дадената добивна компания.


2. По същата процедура, отново според налични служители, попълвате полета 1 и 2. В поле 3 - наблюдавате обаче в случая РАЗХОДА на суровина. Появява се на хоризонта и поле 4 - в него виждате пък преработената продукция спрямо вложените материали. За хранителни заводи съответно хляб, оръжейните - оръжие, строителните фирми - къщи.

Бутона "Стартирай производството" си остава най-отдолу. Smile 

На дадените картинки се виждат фирми, различни от стартовите. Когато стигнете етапа на развитие на компании, вече вие сами ще избирате своето икономическо развитие, според нуждите ви, тези на пазара, възможностите Ви и прочие.


В случай, че имате : недостиг на суровини и не ви се купуват, недостиг на работна ръка (редовен проблем, когато държавата е затрита и хората не могат да се наемат като работна ръка в дадената държава, на която сте гражданин) е напълно позволено и възможно да си работите сами, като мениджъри, и произвеждате съответно като такъв даденото количество.
Количеството производство е крайно различно според/зависи регионите на държавата, която владее съответния регион (бонусите влияят директно върху производствата) и прочие. Ако имате различни цифри спрямо показаните, разликата се дължи на промяна в регионите на държавата, не е аномалия и е основен игрови принцип.

Фирмите са изчерпали дневния си производствен процес в мига, в който тях сте работили и вие като мениджър. Ако примерно в 12:00 работите като мениджър, после в 14:00 не може да рестартирате работата си като сложите работник във фирмата. Дори да сложите работници, то трябва задължително и Вие да сте част от процеса като мениджър, в противен случай просто бутона за стартиране стои сив и не може да се зададе действието.

Работното място, където работите за заплата, коства 10 енергия, и всяко действие като мениджър - още 10 енергия.

Действие 2 : Трениране
Тренирането е лесната, но изключително важна част от дневните икономически задачи. Пътя към него е лесен :


С това дневните икономически задачи практически свършват. С завършването им от главната страница на играта ще получите 1 точка опит и по-ценното - 1 точка сила. Very Happy

И сега, към изпълнението на дневната бойна задача.

Тя също е важна, защото с нея печелите и почвате да складирате базуки и енергийни добавки, които са много ценно бойно имущество.
За изпълнението на дневна бойна задача е задължително да сте част от военна група (в която влизате още при изпълнението на мисиите).
И пак, подобно, напълно подобно на мисията, изпълнявате по същия начин дневната бойна задача, която е описана тук (а под нея има и директен бутон, когото може да ползвате) :ВАЖНО : Към момента на заснимането на картинката на Дневната бойна задача, игровия скрипт е леко объркан, в случая е нужно да изписва да се бия за Bulgaria ( като държавата, към която имам гражданство ), но просто, играта е нова, бъгове се случват, особено при скриптове. До фиксирането на проблема (което се надявам да е скоро), за да влезете на страната на своята държава да натиснете съответстващата й страна в дадената битка, особено в ситуацията на въстание.
Какво се вижда на този етап :

В случая е важно да изберете според това дали страната е въстанник или защитаваш за кого желаете да се включите в боя. В случай на нормална битка - избирате държавата, която желаете да подкрепяте.

За да изпълните задачата, е нужно да нанесете 50 удара, или казано по друг начин - да изхабите 500 енергия нанасяйки щети. После, посредством бутона върху самото прозорче в Главната страница, вземате и наградата си.

Надявам се да съм бил полезен. Razz
avatar
Jus7LeTHaL
Admin

Брой мнения : 25
Join date : 23.01.2016
Age : 24
Местожителство : Sofia, Bulgaria

Вижте профила на потребителя http://erevollution-bg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите